Algemene informatie SVH’39

SVH’39 is een amateurvoetbalvereniging uit Herkenbosch, gemeente Roerdalen in Midden-Limburg. Het eerste elftal speelt in de derde klasse A. De vereniging telt in het seizoen 2022-2022 een vijftal veldteams, 8 jeugdteams en nog 3 teams uitkomend in de zaal

Accommodatie ‘Sportpark de Schoolkamp’

SVH’39 heeft in 2004 de huidige accommodatie ‘Sportpark De Schoolkamp’ aan de Schaapsweg in gebruik genomen. Het complex bestaat uit drie wedstrijdvelden en één trainingsveld. Drie velden beschikken over verlichting, waarvan één over wedstrijdverlichting. Verder heeft het complex een gebouw met onder meer acht kleedlokalen, twee scheidsrechterlokalen, een trainerslokaal en een EHBO-ruimte. De zaalteams van SVH’39 maken gebruik van de sporthal in Melick. Naast voetbalwedstrijden wordt de accommodatie gebruikt voor verschillende evenementen, zoals het Kindervakantie Werk, Soos Open-Air, KNVB-cursussen, rust/verzorgingsplaats voor MBT en/of looptochten, toernooien en diverse andere activiteiten. Ook de lokale EHBO vereniging geeft hun lessen in de accommodatie.

Logo en tenue

Het logo bestaat uit de letters SVH’39 en een voetbal. Het thuistenue van SVH’39 bestaat uit een rood shirt, witte broek en rode sokken. Vervangende shirts zijn geel-zwart of blauw-zwart. De belettering van de sponsoren is in het wit.