Sponsor worden?

Om leden en gasten in onze accommodatie blijvend van dienst te zijn, moet SVH’39 ondersteund worden, zowel door haar vrijwilligers als ook in financiële zin. Om SVH’39 in dit laatste te steunen zijn sponsoren onmisbaar.

Sponsoring betekent voor SVH’39 een vorm van samenwerking, waarmee de belangen van de sponsor en de vereniging gebaat zijn. Het sponsorbelang ligt vooral in het verkrijgen van meer naamsbekendheid door middel van reclame die wij voor de sponsor maken. Voor SVH’39 is het vooral een (meerjarige) financiële vergoeding om investeringen in de accommodatie, materialen en kleding te continueren. Voortdurend is onze sponsorcommissie op zoek naar interessante partners, die via sponsoring iets toevoegen aan onze vereniging.

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Zo kan een sponsor ervoor kiezen om een (jeugd-)elftal te voorzien van shirts. Of een reclamebord, banner en/of wedstrijdbal te sponsoren. Natuurlijk zijn ook allerlei combinaties en aanvullingen op deze mogelijkheden af te spreken. Met iedere sponsor spreken wij een sponsorpakket af. Klik hier voor de bestaande sponsorpakketten. Mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie wensen, neem dan contact op met de sponsorcommissie.