Vrijwilligers

Een vereniging kan niet zonder actieve leden én vrijwilligers. Vrijwilligers die bijvoorbeeld de kantine openen en afsluiten, die bardienst draaien, teams trainen en begeleiden, de lijnen trekken, de boel schoonhouden, netten repareren, de brieven kopiëren en rondbrengen, social media bijhouden, wedstrijden verplaatsen of activiteiten organiseren. Maar vrijwilligerswerk is vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend. Iedereen heeft het druk, is vaak lid van meerdere verenigingen en wil zich niet verbinden aan structureel vrijwilligerswerk.

Dat hoeft bij SVH’39 ook niet. Wij zijn blij met alle hulp die wij aangeboden krijgen. Iedereen kan een steentje bijdragen, wekelijks of zo nu en dan, bijvoorbeeld uit helpen bij een activiteit. Gewoon zoals het jou uitkomt. Het vrijwilligerswerk bij SVH’39 is opgedeeld in verschillende commissies. Binnen onze vereniging en binnen onze commissies zijn er tal van kleine en grote werkzaamheden die er binnen de vereniging moeten gebeuren.

Heeft u interesse om meer te doen dan een paar keer per jaar shirtjes wassen of mee rijden naar uitwedstrijden, zaken die ook zeer belangrijk zijn, neem dan vrijblijvend contact op met Yoeri Allers (yoeriallers@hotmail.com / 06-11325152). Yoeri kan u meer uitleg geven hoe en waar u met uw kennis, ervaring en beschikbare tijd terecht kunt.

U bent van harte welkom! Want zonder de inzet van vrijwilligers, hoe klein ook, kan er geen voetbalplezier zijn voor de leden.