CLUBINFORMATIE

De club.

SVH’39 is een amateurvoetbalvereniging uit Herkenbosch, gemeente Roerdalen in Midden-Limburg. De naam is een afkorting voor Sportvereniging Herkenbosch 1939. Over het ontstaat van de club kun je meer lezen onder het kopje ‘Historie‘.

Onze teams spelen hun thuiswedstrijden in een rood shirt, witte broek en rode sokken. De shirts van de uitwedstrijden verschillen per team.

Accommodatie.

SVH’39 heeft in 2004 de huidige accommodatie ‘Sportpark De Schoolkamp’ aan de Schaapsweg in gebruik genomen. Het complex bestaat uit drie wedstrijdvelden en één trainingsveld. Drie velden beschikken over verlichting, waarvan één over wedstrijdverlichting. Verder heeft het complex een gebouw met onder meer acht kleedlokalen, twee scheidsrechterlokalen, een trainerslokaal en een EHBO-ruimte. De zaalteams van SVH’39 maken gebruik van verschillende zalen in de omgeving.

Naast voetbalwedstrijden wordt de accommodatie gebruikt voor verschillende evenementen, zoals het Kindervakantie Werk, Soos Open-Air, KNVB-cursussen, rust/verzorgingsplaats voor MBT en/of looptochten, toernooien en diverse andere activiteiten. Ook de lokale EHBO vereniging geeft hun lessen in de accommodatie.

Bestuur en commissies.

Het bestuur van SVH’39 bestaat uitsluitend uit vrijwilligers, waar we erg dankbaar voor zijn. Onderstaand een overzicht van de leden per functie:

Voorzitter:
Secretaris en ledenadministratie:
Penningmeester:
Voetbaltechnische zaken:
Wedstrijdzaken:
Sponsorcommissie:

Vacant, neem contact op met Jeroen Moors.

Vrijwilligerscommissie:
Activiteitencommissie:
PR & Communicatie

Vacant, neem contact op met Glenn Dahmen.

Inkoopcommissie:
Facilitaire zaken:
Algemeen bestuurslid

Door op de naam te klikken kom je in contact met het betreffende bestuurslid. Heb je interesse om een rol te vervullen binnen het bestuur of als vrijwilliger binnen een van deze commissies? Neem dan snel contact op met Yoeri Allers van de vrijwilligerscommissie.

Scheidsrechterszaken.

Zonder scheidsrechters is er geen voetbal mogelijk. Daarom zijn we ook erg blij met alle scheidsrechters die op dit moment voor ons fluiten. Natuurlijk zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers die regelmatig of af en toe een wedstrijd willen fluiten. Dat kunnen wedstrijden zijn van E of F teams (half veld) maar ook wedstrijden op een heel veld. Mensen die interesse hebben kunnen contact opnemen met de coördinator scheidsrechterszaken; Bert Schmitz.

Ook voor alle vragen omtrent wedstrijdzaken kun je bij Bert terecht. Heb je Bert dringend nodig? Dan kun je hem bereiken op: 0620495991

Vrijwilligers.

Een vereniging kan niet zonder actieve leden én vrijwilligers. Vrijwilligers die bijvoorbeeld de kantine openen en afsluiten, die bardienst draaien, teams trainen en begeleiden, de lijnen trekken, de boel schoonhouden, netten repareren, de brieven kopiëren en rondbrengen, social media bijhouden, wedstrijden verplaatsen of activiteiten organiseren. Maar vrijwilligerswerk is vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend. Iedereen heeft het druk, is vaak lid van meerdere verenigingen en wil zich niet verbinden aan structureel vrijwilligerswerk.

Dat hoeft bij SVH’39 ook niet. Wij zijn blij met alle hulp die wij aangeboden krijgen. Iedereen kan een steentje bijdragen, wekelijks of zo nu en dan, bijvoorbeeld uit helpen bij een activiteit. Gewoon zoals het jou uitkomt. Het vrijwilligerswerk bij SVH’39 is opgedeeld in verschillende commissies, zoals bovenstaand te zien is. Binnen onze vereniging en binnen onze commissies zijn er tal van kleine en grote werkzaamheden die er binnen de vereniging moeten gebeuren.

Heb jij interesse om meer te doen dan een paar keer per jaar shirtjes wassen of mee rijden naar uitwedstrijden, zaken die ook zeer belangrijk zijn, neem dan vrijblijvend contact op met Yoeri Allers. Hij kan u meer uitleg geven hoe en waar u met uw kennis, ervaring en beschikbare tijd terecht kunt.