Lidmaatschap

Informatie

Voetballen bij SVH’39 is leuk. SVH’39 biedt je niet alleen de mogelijkheid om te trainen en wedstrijden te voetballen. We bieden ook een fijne omgeving waar je deel kan nemen aan allerlei nevenactiviteiten en sociale contacten kan onderhouden. Iedereen is welkom. We hebben heren veldteams waaronder een veteranenteam, een dameselftal, heren zaalteams en gemengde jeugdteams voor jongens en meisjes vanaf vijf jaar. Naast de vaste trainingsavonden en de wedstrijden op zaterdag en zondag, vinden er regelmatige club- en teamactiviteiten plaats. Denk aan de Sinterklaasavond voor de jongste jeugd, het KinderVakantieWerk (KVW), kienavond, diverse feestavonden, spelregelquiz, spellenavond, de jaarlijkse vrijwilligersavond en nog veel meer. Genoeg te doen dus.

Jeugdbeleid

SVH’39 voert een actief technisch jeugdbeleid uit. Het doel van het technisch beleid is, dat elk spelend lid zoveel mogelijk in staat wordt gesteld op zijn/haar niveau te spelen zodat iedereen het maximale plezier beleeft aan de sport. Elk spelend lid dient hierbij begeleidt te worden door goed opgeleid kader dat handelt volgens de doelstellingen en richtlijnen van het technisch beleid. Het technisch beleid dient er daarnaast voor te zorgen dat er voldoende (jeugd)leden zijn die maximaal voor de club behouden blijven als goed opgeleide senior, trainer, leider , scheidsrechter, vrijwilliger of een combinatie hiervan. Meer informatie over het jeugdbeleid is hier terug te vinden.

Contributie

De contributie wordt in principe per automatische incasso in twee keer per jaar (rond 28 september en 28 februari) afgeschreven. Je kunt er echter ook voor kiezen om niet per automatische incasso te betalen, dit is wel € 7,50 euro duurder.

half jaar heel jaar
Senioren € 74,00 €148,00
Zaal € 60,50 €121,00
Jeugd (t/m 18 jaar) € 39,50 €  79,00
Ondersteunend lid € 19,50 €  39,00

Vrijwilligers ontvangen 50% korting

Jeugdsport Fonds

Niet alle kinderen hebben de mogelijkheid om te sporten. Bijv. kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, ouders die in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Voor die kinderen is er het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of de sportattributen voor deze kinderen/gezinnen. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.jeugdsportfonds.nl. U kunt ook contact opnemen via e-mail: limburg@jeugdsportfonds.nl.

Aanmelden

Heb je zin om lid te worden? Kom dan eens een paar keer meetrainen bij een van onze teams. Je kunt ook informatie inwinnen bij Govert Maessen. Hij kan jou vertellen hoe een en ander in zijn werk gaat.

Ben je al zover dat je lid wil worden? Vul dan het makkelijk en snel het online aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op.