LID WORDEN VAN SVH’39

Een echte voetbalfamilie.

Bij SVH’39 geloven we in de kracht en de magie van voetbal. Stap op het veld en ontdek de opwinding, het teamwork en de vreugde die voetbal met zich meebrengt. Hier bij ons gaat het niet alleen om het spel, maar ook om het bouwen van vriendschappen, het ontwikkelen van karakter en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Iedereen is welkom!

We hebben gemengde jeugdteams voor jongens en meisjes vanaf vijf jaar. Voor de volwassenen zijn er de senioren teams. We hebben zelfs een veteranenteam. Heb je interesse om in de zaal te voetballen? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij hebben een aantal actieve zaalteams. Klik hier voor meer informatie over de teams.

Naast de vaste trainingsavonden en de wedstrijden, vinden er regelmatige club- en teamactiviteiten plaats. Denk aan de Sinterklaasavond voor de jongste jeugd, het KinderVakantieWerk (KVW), kienavond, diverse feestavonden, spelregelquiz, spellenavond, de jaarlijkse vrijwilligersavond en nog veel meer. Genoeg te doen dus!

Weet je nog niet zeker of voetballen helemaal jouw ding is? Kom rustig een keertje meetrainen om te proberen of het iets voor jou is. Hiervoor kun je contact opnemen met Govert Maessen, hij helpt je graag met al jouw vragen.

Hoe meld ik me aan voor SVH’39?

Dus, klaar om je voetbalschoenen aan te trekken en deel uit te maken van onze mooie club? De eerste stap naar jouw voetbalavontuur begint hier. We zien je graag op het veld, bij onze mooie club!

Door op onderstaande link te klikken kom je uit op de website van de KNVB. Hier ben je meteen aan het juiste adres.

Op deze pagina geef je eerst aan waar je wilt gaan voetballen. Wil je op het veld voetballen? Dan kies je voor ‘Voetbal – Algemeen/Veld’. Om je aan te melden voor zaalvoetbal, klik je op ‘Voetbal – Algemeen/Zaal’. Wil je de club een warm hart toedragen en alleen contributie betalen, klik je op ‘Vereniging’. Vervolgens vul je alle ontbrekende gegevens in en ga je akkoord met de privacyverklaring.

Deze informatie komt dan terecht bij Mylène Janssen en zij handelt dit verder af. Je kunt haar ook rechtstreeks een mailtje sturen door op haar naam te klikken. Lukt aanmelden via onderstaande link niet, klik dan hier.

Wat kost het om te voetballen SVH’39?

Om te kunnen voetballen dien je contributie te betalen, dit gaat via een automatische incasso. Deze wordt twee keer per jaar afgeschreven. Eén keer rond 28 september en de andere keer rond 28 ferbarui. Wil je liever handmatig betalen in plaats van een automatische incasso? Dat is mogelijk, maar kost wel € 7,50 extra.

TeamHalf jaarHeel jaar
Senioren€ 74,00€ 148,00
Zaal€ 60,50€ 121,00
Jeugd, tot en met 18 jaar€ 39,50€  79,00
Ondersteunend lid€ 19,50€  39,00

Vrijwilligers ontvangen 50% korting

Jeugdsport Fonds

Niet alle kinderen hebben de mogelijkheid om te sporten. Bijvoorbeeld kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, ouders die in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum.

Gelukkig is ook voor die kinderen plek bij SVH’39. Zij kunnen namelijk gebruik maken van het Jeugdsportfonds. Deze instantie betaalt de contributie en/of de sportattributen voor deze kinderen/gezinnen. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.jeugdsportfonds.nl. U kunt ook contact opnemen via e-mail: limburg@jeugdsportfonds.nl.

Trotse club uit het zuiden