Van 16 t/m 19 juli organiseert De Voetbalschool voor het 1e jaar een VoetbalStage in Herkenbosch, deze zal plaats vinden op de accommodatie van SVH’39. Tijdens deze 4 dagen durende Stage zullen de deelnemers trainingen krijgen van professionele trainers van De Voetbalschool. Het thema van deze VoetbalStage is Portugese stijl, zowel de trainingen als de voetbalquiz zullen gericht zijn op het Portugees voetbal.

Op alle 4 de dagen wordt de training om 10.00 uur gestart in deze ochtendtrainingen ligt de focus op het trainen van de technische vaardigheden, om 12.00 uur is er een lunchpauze & voetbalquiz, in de middagen worden er wedstrijdvormen gespeeld. In deze wedstrijdvormen kunnen de spelers/ speelsters hetgeen wat ze in de morgen hebben geleerd toepassen! Om 15.30 uur zit de dag erop voor onze deelnemers.

Deelname is mogelijk voor jongens en meiden binnen de categorieën O7 t/m O15. De kosten voor deze VoetbalStage bedragen €99,- dit is inclusief adidas wedstrijdshirt & aandenken. Voor meer info en aanmelden voor deze VoetbalStage kunt u een kijkje nemen op; https://devoetbalschool.nl/events/voetbalstage-herkenbosch-portugese-stijl