Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel binnen SVH’39. Want onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en zorgen voor het draaiend houden van onze bloeiende vereniging. De maand mei is ‘Vrijwilliger van de Maand’: Jeroen Moors. 

Wat is je naam/ Leeftijd/ Burgerlijke staat/ Gezin? Jeroen Moors, 31 jaar jong, ik woon in Herkenbosch met mijn vriendin Juul.
Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben gymleraar op een middelbare school, Sint Ursula in Heythuysen.
Voetbal je zelf? Heb je ooit gevoetbald? Ik voetbal vanaf de C-jeugd. Tegenwoordig speel ik in het eerste elftal en in een SVH-zaalteam.
Wat doe je momenteel als vrijwilliger binnen de club? Ik ben lid van de sponsorcommissie.
Wat betekent SVH’39 voor jouw? Op een gezellig wijze, sportief bezig zijn!
Waarom ben je vrijwilliger bij SVH’39? Geen enkele club kan draaien zonder de inzet van vrijwilligers. Hoe meer mensen zich voor de club inzetten, des te minder werk het per persoon is.
Wat zijn de leuke kanten van vrijwilligerswerk? Het gevoel dat je het verenigingsleven helpt te kunnen blijven voortbestaan. En natuurlijk de resultaten die we boeken. De banners, reclameborden en verschillende nieuwe tenues zien er geweldig uit, toch?
Wat is het mooiste wat je hebt bereikt binnen SVH’39? En/of waar ben je trots op? Bijv. een klus, een kampioenschap, etc. Op sportief gebied is dit de promotie naar de 4e klasse. We hadden een uitgebalanceerd team en speelden een supergave promotiewedstrijd in en tegen Haelen.

Daarnaast ben ik trots op de verschillende activiteiten waarbij ik in de organisatie zat. Enkele voorbeelden zijn het sportkamp, kvw en het Alveo Soccer Tournament.

Ook de financiële situatie waarin SVH’39 zich bevindt geeft mij een goed gevoel!

Wat zou je nog willen bereiken binnen SVH’39? Het zou mooi zijn om dit jaar wederom te promoveren naar de 4e klasse.
Wat zou je zeggen tegen mensen die nog twijfelen of ze zich als vrijwilliger willen inzetten voor SVH’39? Het is belangrijk om het verenigingsleven in een dorp in leven te houden. SVH’39 is een gezonde, bloeiende vereniging die alleen kan blijven voortbestaan met onze/jouw inzet. Vele handen maken licht werk!