Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel binnen SVH’39. Want onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en zorgen voor het draaiend houden van onze bloeiende vereniging. De maand november is ‘Vrijwilliger van de Maand’: Werner Ramakers

 

Wat is je naam/ Leeftijd/ Burgerlijke staat/ Gezin? Werner Ramakers 48 jaar

Getrouwd met Tanja en twee kinderen Sanne en Stijn

Wat doe je in het dagelijks leven? Productie manager bij FoamPartner Reisgies Schaumstoffe GmbH een fabrikant van PU-Foam in Leverkusen Duitsland.
Voetbal je zelf? Heb je ooit gevoetbald? Voetbal nog heel af en toe als het derde of de veteranen nog spelers nodig hebben.

Heb vanaf mijn 6de gespeeld bij RKONS nu VV Schaesberg, 7 Jaar RKTSV, 3 jaar Bekkerveld en nu alweer 17 jaar SVH’39

Wat doe je momenteel als vrijwilliger binnen de club? Trainer van de A-Jeugd, en veldtrainer van het 3de  (samen met Marc Dohmen en Yoeri Allers)
Wat betekent SVH’39 voor jouw? Het is de club waar ik vanaf 2000 (dankzij Marc Dohmen) voetbal en trainer ben. Het is een deel van mijn leven geworden met hoogte en dieptepunten. Maar mijn hart heeft een rood witte kleur en dat zal nooit meer weggaan.
Waarom ben je vrijwilliger bij SVH’39? Omdat het een goed gevoel is door mijn vrijwilligersbijdrage deel uit te maken van deze mooie voetbalclub.
Wat zijn de leuke kanten van vrijwilligerswerk? Plezier, waardering, bereiken van resultaten op welk gebied dan ook. Respect van spelers, ook als je ze jaren later tegenkomt.
Wat is het mooiste wat je hebt bereikt binnen SVH’39? En/of waar ben je trots op? Bijv. een klus, een kampioenschap, etc. Als voetballer en trainer meerdere keren kampioen geworden en gepromoveerd.

Het Trainerschap samen met Marc

Dohmen en bij het eerste met Har Janssen erbij.

Het allermooiste moment hebben de spelers van de selectie mij gegeven na de verloren promotie wedstrijd afgelopen seizoen bij terugkomst in de Sjmeed,

men bedank hieveur!!!

De talrijke uitstapjes met de Selectie, Köln, Malle, Gent, de trainingsweekenden ect. En alle gezellige (activiteiten) avonden in de kantine!

Wat zou je nog willen bereiken binnen SVH’39? Ben tevreden met wat ik nu doe.
Wat zou je zeggen tegen mensen die nog twijfelen of ze zich als vrijwilliger willen inzetten voor SVH’39? Twijfel niet maar steek de armen uit de mouwen, het maakt niet uit dat je niet gespecialiseerd in iets bent iedere hulp is welkom. Je krijgt er zoveel voor terug, en niets mooiers dan een goed functionerende club te zien juist dankzij al die vrijwilligers
Welke funktie(s) heb je al bekleed bij SVH.

Evt. eigen aanvullingen.

Trainer E2, E1, D1, A-jeugd, 2de elftal en Hoofdtrainer.

Voetbal is en blijft een mooi spelletje en het maakt niet uit of je vrijwilliger, speler of trainer bent!