Wellicht heb je ‘m al zien hangen! Enige tijd geleden is er bij onze voetbalvereniging een AED opgehangen naast de bestuurskamer.

Wij als SVH’39 vinden het belangrijk dat er, mocht het ooit nodig zijn, gereanimeerd kan worden op ons sportterrein met een AED. Reanimatie met een AED verhoogd de overlevingskans namelijk enorm.

Wij willen jou als vrijwilliger, woonachtig in Roerdalen, dan ook aanbieden om kosteloos te leren reanimeren. Zodat er binnen onze vereniging een heel netwerk ontstaat van mensen die kunnen reanimeren en een AED bedienen.

Samen met EHBO-vereniging Herkenbosch zullen wij een cursus reanimatie/AED-bediener organiseren. Deze cursus duurt 3 uur en wordt op een doordeweekse avond van 19.00 – 22.00 uur of op een zaterdag van 9.00 – 12.00 uur in de kantine gegeven.

Heb je hier interesse in, geef je dan a.u.b. zo snel mogelijk op bij Petra Hilkens (06-24524756 / petramaessen@gmail.com) en geef, indien je dit belangrijk vindt, ook een voorkeursdag aan.

Of ben jij misschien die vrijwilliger die dit ‘diploma’ al op zak heeft en jaarlijks de herhalingsles volgt? Meld dit dan a.u.b. ook bij bovengenoemde persoon, zodat in kaart gebracht kan worden hoe het netwerk er binnen onze vereniging uitziet.

AED, daar red je levens mee!