Er komt een nieuwe Voetbal.nl app, en voor wedstrijden gaat de KNVB over op de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier, het mDWF, voor wedstrijden vanaf JO13 en ouder wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.  In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, nu ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond.

Wat moet ik doen?

Ervoor zorgen dat bij de ledenadministratie van SVH’39 het juiste email adres bekend is. Momenteel hebben veel leden binnen een gezin een gezamenlijk mailadres. Maar om goed toegang te krijgen tot de apps moet elk lid zijn eigen en uniek mailadres hebben. Jeugdleden die onder het emailadres van hun ouders/verzorgers geregistreerd staan, kunnen hun eigen email adres aanleveren zodat ouder/verzorger en kind hun eigen inloggegevens krijgen. Facturen e.d. blijven gekoppeld aan het email adres van de ouder/verzorger.

Alleen met het geregistreerde email adres kan je inloggen bij allebei de apps. Dus ook al heb je niets te maken met de Wedstrijdzaken app en gebruik je alleen de Voetbal.nl app, dan nog dient je email adres juist te zijn als je je profiel wenst te koppelen aan je SVH’39 lidmaatschap.

Doorgeven of controleren van je mail adres (o.v.v. je naam, geboortedatum en gewenste wijziging): leden@svh39.nl

Profielfoto!

De spelerspas gaat digitaal, je bent zelf verantwoordelijk voor een goede profielfoto. Op het moment dat de nieuwe Voetbal.nl app en website live gaan, wordt daar je spelersfoto, vanaf nu je profielfoto, zichtbaar. Ontbreekt deze of wil je een andere? In de toekomst komt er een optie om zelf via de app de foto te uploaden. Alle leiders kunnen vanaf de eerstvolgende update van de app t/m 31 oktober 2017 zelf profielfoto’s van hun spelers maken en uploaden. Wil je een eigen foto insturen, mail deze dan naar leden@svh39.nl . Geen foto is niet….. niet spelen. Staat van jou geen foto in de app, dan kan je aan een wedstrijd deelnemen op vertoon van een geldig ID-bewijs, mits je als lid toegevoegd bent aan het mDWF (mobiel digitaal wedstrijdformulier).

Hoe krijg ik de apps?

De KNVB Wedstrijdzaken app kun je al in de stores downloaden. Deze is niet beschikbaar voor Windows telefoons. De nieuwe Voetbal.nl app is half juli beschikbaar.

Meer info?

Via knvb.nl en sportlink.nl.

Leiders, aanvoerders (voor zover bekend) en scheidsrechters van SVH’39 ontvangen de komende weken uitgebreide instructie over de Wedstrijdzaken app en het mDWF.

Nieuwsgierig?

Come and watch…. Het mobiel digitaal wedstrijdformulier.