Jarenlang schitterde de naam van Nouryon (voorheen: AKZO Nobel) als hoofdsponsor op de rood-witte shirts van ons eerste elftal. Echter na vele jaren van prettige en trouwe samenwerking heeft Nouryon besloten dat het seizoen 2019-2020 haar laatste was als hoofdsponsor van SVH’39.

Na een korte zoektocht werd al snel een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Met ingang van het seizoen 2020-2021 maakt SVH’39 met grote trots bekend dat Schmitz Foam Products de nieuwe hoofdsponsor is van onze vereniging. Daarmee pronkt het logo van Schmitz Foam én ProPlay voor de komende seizoenen op de shirts van ons eerste elftal.

Zondag 7 september jl. werden tijdens de eerste thuiswedstrijd de prachtige shirts, trainingspakken en tassen uitgereikt door de kersverse sponsor. Spelers, trainers en begeleiding van ons vlaggenschip staan er weer schitterend op.

Voorzitter Jack Thissen: “Wij zijn ontzettend blij dat we met Schmitz Foam Products snel een nieuwe hoofd- en shirtsponsor hebben gevonden. Het familiebedrijf en in het bijzonder Jos en Jacqueline zijn al vele jaren trouwe supporters, sponsor en bovendien zeer betrokken bij onze vereniging. Dit is wederom een mooie opsteker voor onze club. Wij kijken dan ook uit naar een langdurige en vooral prettige samenwerking”.

Bestuur en spelers danken Schmitz Foam Products voor deze mooie sponsoring. En niet op de laatste plaats danken wij via deze weg Nouryon nogmaals voor de jarenlange samenwerking.

Bestuur en sponsorcommissie SVH’39

Meer informatie over Schmitz Foam Products is terug te vinden op: www.schmitzfoam.com