Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel binnen SVH’39. Want onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en zorgen voor het draaiend houden van onze bloeiende vereniging. In de maand november is ‘Vrijwilliger van de Maand’: Joost Gereats. 

Wat is je naam en leeftijd? Mijn naam is Joost Geraets en ik ben 31 jaar en woon in Herkenbosch.
Wat doe je in het dagelijks leven? In het dagelijks leven ben ik als teamleider werkzaam bij Scheider Electric.
Voetbal je zelf? Heb je ooit gevoetbald? Ik heb zelf nooit gevoetbald, behalve op “het pleintje” en tijdens de gymlessen op school.
Wat doe je momenteel als vrijwilliger binnen de club? Ik sta achter de bar in de kantine en zorg dat de tap blijft lopen.
Wat betekent SVH’39 voor jouw? SVH’39 betekent voor mij een warme en gezellige vereniging waar ik met alle plezier vrijwilligerswerk doe.
Waarom ben je vrijwilliger bij SVH’39? Ik ben vrijwilliger geworden omdat ik het leuk vind om achter de bar te staan en ik heb altijd met plezier in de horeca gewerkt. Daarbij komt dat dat mijn vader voorzitter is geweest wat natuurlijk al een bepaalde band creëerde met SVH’39.
Wat zijn de leuke kanten van vrijwilligerswerk? Zoals al eerder vermeld, vind ik het leuk om met mensen om te gaan en te zorgen dat ze een fijne middag hebben. Dit heb ik altijd leuk gevonden aan de horeca.
Wat is het mooiste wat je hebt bereikt binnen SVH’39? En/of waar ben je trots op? Bijv. een klus, een kampioenschap, etc. De gezelligheid en de goede sfeer binnen de club.
Wat zou je nog willen bereiken binnen SVH’39? Dat is een goede vraag, ik zou dat eigenlijk niet weten.
Wat zou je zeggen tegen mensen die nog twijfelen of ze zich als vrijwilliger willen inzetten voor SVH’39? Gewoon doen, dan ervaar je hoe leuk en gezellig het is.