Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel binnen SVH’39. Want onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en zorgen voor het draaiend houden van onze bloeiende vereniging. De maand april is een aparte maand voor deze rubriek. Want we spreken niet over één vrijwilliger maar over drie vrijwilligers van de maand: Jeroen de Caluwé, Frank Thissen en Luuk Schmitz. 

Wat is je naam/ Leeftijd/ Burgerlijke staat/ Gezin? Jeroen de Caluwé / 27 jaar / samenwonend met Steffy
Wat doe je in het dagelijks leven? Werk fulltime als Senior Production Engineer bij DAF Trucks in Eindhoven (afd. motoren)
Voetbal je zelf? Heb je ooit gevoetbald? Voetbal nu 22 jaar bij SVH’39, begonnen in F en nu 1e elftal
Wat doe je momenteel als vrijwilliger binnen de club? Lid kantinecommissie, regel vooral de planning en personele bezetting in de kantine
Wat betekent SVH’39 voor jouw? Sociale leven, ontspanning en sport.
Waarom ben je vrijwilliger bij SVH’39? Voel me verbonden met de club en wil naast voetballen ook mijn steentje bijdragen als vrijwilliger
Wat zijn de leuke kanten van vrijwilligerswerk? Samen met vrienden je inzetten voor de club en er zijn voor andere mensen.
Wat is het mooiste wat je hebt bereikt binnen SVH’39? En/of waar ben je trots op? Bijv. een klus, een kampioenschap, etc. Promotie met SVH’39 1 naar de 4e klasse nacompetitie – finale tegen Haelen (2011).
Wat zou je nog willen bereiken binnen SVH’39? Nog een aantal jaar voetballen, ervoor zorgen dat de kantine blijft draaien en nieuwe vrijwilligers inpassen in het team.
Wat zou je zeggen tegen mensen die nog twijfelen of ze zich als vrijwilliger willen inzetten voor SVH’39? Ik raadt het aan. Je wordt gewaardeerd, leert mensen kennen en je haalt er voldoening uit.

 

Wat is je naam/ Leeftijd/ Burgerlijke staat/ Gezin? Ik heet Frank Thissen, 27 jaar en ga binnenkort samenwonen.
Wat doe je in het dagelijks leven? Ik werk voor thuiszorgorganisatie Tzorg. Momenteel reis ik het hele land door om op de verschillende kantoren die wij hebben een nieuw systeem in te voeren.
Voetbal je zelf? Heb je ooit gevoetbald? Ik voetbal al jarenlang.
Wat doe je momenteel als vrijwilliger binnen de club? Ik doe de inkoop voor de kantine (o.a. drank). Daarnaast maak ik de planning voor de kantinebezetting binnen de selectie.
Wat betekent SVH’39 voor jouw? SVH is voor mij een mooie club waar ik graag kom als voetballer en vrijwilliger.
Waarom ben je vrijwilliger bij SVH’39? Ik wil graag iets doen voor de club.
Wat zijn de leuke kanten van vrijwilligerswerk? Stukje waardering dat je krijgt binnen de club.
Wat is het mooiste wat je hebt bereikt binnen SVH’39? En/of waar ben je trots op? Bijv. een klus, een kampioenschap, etc. Promotie naar de 4de klasse een aantal jaar geleden.
Wat zou je nog willen bereiken binnen SVH’39? Dat we hopelijk dit jaar promoveren.
Wat zou je zeggen tegen mensen die nog twijfelen of ze zich als vrijwilliger willen inzetten voor SVH’39? Probeer altijd je steentje bij te dragen, vrijwilligers zijn erg belangrijk voor het voorbestaan van onze club.

 

Wat is je naam/ Leeftijd/ Burgerlijke staat/ Gezin? Luuk Schmitz (23 jaar)
Wat doe je in het dagelijks leven? Project manager bij een foam-herverwerkingsbedrijf
Voetbal je zelf? Heb je ooit gevoetbald? Momenteel bij SVH’39 2. Oftewel; Ut Tweede.
Wat doe je momenteel als vrijwilliger binnen de club? Vrijwilliger voor de kantinecommissie
Wat betekent SVH’39 voor jouw? Vriendschap, vreugde, ontspanning en plezier.
Waarom ben je vrijwilliger bij SVH’39? Zonder vrijwilligers kan een club als SVH’39 niet bestaan. Ik wil graag mijn steentje bijdragen.
Wat zijn de leuke kanten van vrijwilligerswerk? Dat je iets kunt doen voor alle leden, vrijwilligers en andere betrokkenen van de club.
Wat is het mooiste wat je hebt bereikt binnen SVH’39? En/of waar ben je trots op? Bijv. een klus, een kampioenschap, etc. Zelf ben ik nog nooit kampioen geworden. Wel als A-speler mogen meespelen voor de promotie naar de 4e klasse

Maar, fungerend als assistent trainer van de huidige A-jeugd, zijn we enkele keren kampioen geworden en hebben we verschillende pinstertoernooien gewonnen. De mooiste toernooiwinst was afgelopen jaar bij SSV-Lützenkirchen in Duitsland.

 

Verder is ons jaarlijkse uitstapje naar Mallorca met de selectie HET hoogtepunt van het jaar!

Wat zou je nog willen bereiken binnen SVH’39? Ikzelf ben tevreden met wat ik doe.

Voor de club zou ik het geweldig vinden als, er in de toekomst genoeg vrijwilligers zullen zijn om de club goed draaiende te houden als de gemeente zou stoppen met het onderhouden van ons sportpark.

Wat zou je zeggen tegen mensen die nog twijfelen of ze zich als vrijwilliger willen inzetten voor SVH’39? Twijfel niet maar steek de handen uit de mouwen! Het maakt niet uit dat je niet gespecialiseerd in iets bent, iedere hulp is welkom.

Je krijgt er zoveel voor terug, er is niets mooiers dan een goed functionerende club te zien, juist dankzij al die vrijwilligers.