Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel binnen SVH’39. Want onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en zorgen voor het draaiend houden van onze bloeiende vereniging. De maand maart is ‘Vrijwilliger van de Maand’: Michal Nikoliszyn. 

Wat is je naam/ Leeftijd/ Burgerlijke staat/ Gezin? Michal Nikoliszyn (41 jaar)

Getrouwd, en een zoon en dochter.

Wat doe je in het dagelijks leven? Zoals iedereen werken. Ik ben tegelzetter in de bouw.
Voetbal je zelf? Heb je ooit gevoetbald? Jaren geleden heb ik nog gevoetbald op middelbare school, meestal als keeper.
Wat doe je momenteel als vrijwilliger binnen de club? Ik ben trainer, leider van JO-13-2 (D2)
Wat betekent SVH’39 voor jouw? Ik ben maar een druppel in de “SVH-rivier”.
Waarom ben je vrijwilliger bij SVH’39? Omdat ik doe dat met hart voor mijn zoon, voor mijn team en voor deze mooie club.
Wat zijn de leuke kanten van vrijwilligerswerk? Naast je drukke leven iets doen wat je leuk vindt en waar je van houdt.
Wat is het mooiste wat je hebt bereikt binnen SVH’39? En/of waar ben je trots op? Bijv. een klus, een kampioenschap, etc. Ben trots op mijn team! Ondank soms wat mindere prestaties komen ze heel graag trainen en spelen ze wedstrijden. Samen bouwen wij aan de toekomst van SVH’39.
Wat zou je nog willen bereiken binnen SVH’39? Ben tevreden met wat ik nu doe.
Wat zou je zeggen tegen mensen die nog twijfelen of ze zich als vrijwilliger willen inzetten voor SVH’39? Gewoon doen, samen sterk, samen trots, samen groot!