De eerder aangekondigde corona maatregelen bieden het eerste lichtpuntje om het amateurvoetbal weer langzaam op gang te brengen. Want met ingang vanaf 29 april is het weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten. 

SVH’39 heeft afgelopen dagen in samenwerking met gemeente Roerdalen en alle voetbalverenigingen afspraken gemaakt om zo snel mogelijk de trainingen te hervatten voor de jongste jeugd. Want sporten is toegestaan; echter onder strikte voorwaarden en spelregels.

Protocollen
Deze voorwaarden en spelregels zijn vastgesteld in zogenaamde protocollen voor o.a. bestuurders, ouders/verzorgers, spelers en trainers/leiders. Deze protocollen zijn opgesteld door de KNVB en zullen wij als SVH’39 strikt naleven. Daarnaast zullen wij de algemene veiligheid- en hygiëneregels toepassen.

  • Klik hier voor de algemene veiligheid- en hygiëneregels;
  • Klik hier voor het protocol ouders/verzorgers;
  • Klik hier voor het protocol spelers;

Wij verzoeken iedereen om de protocollen goed door te lezen en uw zoon/dochten hierop te wijzen. En uiteraard het verzoek om als ouder/verzorger de protocollen ook strikt na te leven. 

Trainingstijden
Om alles goed en veilig te organiseren heeft elk team trainingsdagen en tijden toegewezen gekregen. In verband met groot onderhoud is het uitsluitend toegestaan om te trainen op veld 4. De overige velden mogen niet betreden worden. Ook is de kantine en zijn andere faciliteiten gesloten en niet toegankelijk. 

Hieronder vind je het trainingsschema en een plattegrond van de accommodatie.

Vragen of meer informatie
Mocht je vragen hebben over de genomen maatregelen, of wil je meer informatie. Neem dan contact op met onze Corona Coördinator van SVH’39: Roy Kepser (06-515162577 of penningmeester@svh39.nl)